Huis Logos News 2000

Het is bijna NIEUWBOUWZONDAG! Kom op 25 oktober even binnen in onze meest recente realisatie in Tienen, die bijna klaar is voor oplevering. De woning is super geïsoleerd, bevat de nieuwste technieken en wordt binnenkort sleutel-op-de-deur overgedragen aan de bouwheer. Ontdek in deze energiezuinige hedendaagse woning hoe we werken en rekening houden met jouw specifieke wensen.

Meewerkende zaakvoerder

Overleg gerust ter plaatse met onze meewerkende zaakvoerder Geert, die het Stonehouse team van eigen bekwame vakmensen aanstuurt. Als bouwheer sta je in rechtstreeks contact met Geert: de garantie voor een succesvolle samenwerking. Stonehouse bouwt jouw traditionele woning op maat volgens jouw verwachtingen.

NIEUWBOUWZONDAG

25 oktober van 10 tot 17u

Steenhof 6 (Hamelendreef)

3300 Tienen

Gedetailleerd lastenboek

Heb je een bouwgrond op het oog, of reeds bemachtigd? We veronderstellen dat je graag een idee hebt over de kostprijs van je droomwoning. In plaats van een vage prijs per vierkante meter, bekom je bij Stonehouse een gedetailleerd lastenboek volgens jouw specifieke wensen en verwachtingen. Zo krijg je meteen een zeer realistisch beeld van het budget voor je woning. Stonehouse, jouw thuis op maat!