Stonehouse Moderne Kijkwoning

Deins je een beetje terug bij het idee om een woning op plan te kopen? Dan loont een bezoekje aan een kijkwoning écht de moeite. Je krijgt niet alleen inspiratie over hoe je interieur er kan uitzien, je vormt ook een realistisch beeld van een nieuwbouwproject.

Landelijk of strak

Hebben jij en je partner nog geen duidelijk idee over de bouwstijl van jullie woning? Bezoek dan zeker meerdere kijkwoningen. Klassiek en landelijk of juist erg strak? De mogelijkheden in het echt zien helpt om je eigen idee te vormen. Met sleutel-op-de-deur bouwen is elke stijl mogelijk.

Praktische vragen

Als je in een kijkwoning rondkijkt, krijg je eerst en vooral een goed zicht op wat je concreet allemaal krijgt voor een bepaald budget. Is parket haalbaar in jouw toekomstige woning? En welke extra’s kan je je veroorloven in je keuken of badkamer? Wanneer je een afspraak maakt om een kijkwoning te bezoeken, kan je rekenen op onze zaakvoerder Geert Beullekens en/of iemand van zijn team om je hierover te informeren. Hij of zij kan jou met deze en andere bekommernissen verder helpen.

Een realistisch beeld

In een kijkwoning zie je veel beter dan op plan hoe groot een bepaalde oppervlakte precies is. De kans dat je onaangenaam verrast bent dat bijvoorbeeld de kinderkamers te klein uitvallen. Een kijkwoning maakt dat meteen duidelijk.

Ook de logische indeling van je woning vormt zich als je een kijkwoning bezoekt. Waarom is het fijn om een grote glaspartij aan de tuinzijde te hebben, en net daar de keuken in te plannen? Of praktischer: voor hoeveel wc’s kies je en waar in de woning voorzie je ze?

Uiteraard krijg je ook een realistisch beeld van de afwerkingsgraad die een sleutel-op-de-deurfirma je kan bieden.

Durf van mening veranderen

Misschien heb je een duidelijk idee over de noodzaak van een garage in de woonst, de positie van een trap … Door ter plaatse te gaan kijken, besef je pas echt wat voor jou cruciaal is. Maar even vaak gebeurt het dat je je mening herziet.

Wil je nog niet meteen de stap zetten om onze kijkwoning te bezoeken? Bekijk dan alvast onze realisaties.

Is je interesse voor sleutel-op-de-deur bouwen gewekt?