Boutersem Klassiek Open

Plannen om binnenkort je droomhuis te bouwen? Steeds meer mensen kiezen voor één aannemer die alle technieken aanlevert en als aanspreek- én rustpunt fungeert. Eén persoon die je gidst doorheen alle regeltjes en keuzemogelijkheden: het is slechts 1 van de troeven van sleutel-op-de-deur-bouwen.

1 Coördinatie van de werf

Aannemers zoeken, bouwvergunningen indienen, een bodemattest opstellen… een sleutel-op-de-deurfirma regelt het papierwerk voor jou. Daardoor ervaar je zelf minder ‘bouwstress’.

Onze zaakvoerder Geert Beullekens maakt er een punt van een ‘aanwezige’ bouwheer te zijn. Hij volgt de werf ter plekke nauwlettend op, zodat jij steeds een vast aanspreekpunt hebt.

2 Alle afwerkingen zijn mogelijk

Een populaire misvatting over sleutel-op-de-deurwoningen is dat ze allemaal op elkaar lijken. Dat is geenszins zo. Ons plannenboek is een eerder een ideeënboek waaruit jouw persoonlijke ontwerp kan ontstaan. Alle stijlen zijn mogelijk.

3 Snelheid van de bouw

Eén aanmemer kiezen, die eventueel voor bepaalde fases van het bouwproces onderaannemers inschakelt, zorgt ervoor dat er een snelle opvolging is. De specialisten van het Stonehouse tema kunnen perfect van werf naar werf, van realisatie naar realisatie, doorschuiven.

4 Prijsvorming en budget

Onze kostenraming is heel strikt. We wijken er onder geen beding van af. Eens je contract getekend is, ken je ook de totale kostprijs. Bovendien stelt onze jarenlange ervaring ons in staat je materialen en afwerkingen voor te stellen die beantwoorden aan al je wensen, en toch binnen je budget passen.

5 Je bent altijd beschermd

Er is niet alleen de wet Breyne die kopers van een sleutelklare woning beschermt. Bovenop

deze gekende wet sluiten we voor je project een ABR verzekering (Alle BouwRisico’s) af, net als de bijkomende verzekering aangaande de 10-jarige aansprakelijkheid.

6 Totaalbegeleiding

De belangrijkste troef van sleutel-op-de-deur. Aan de ene kant kies je zelf volgens jouw wensen, smaak en budget, terwijl je aan de andere kant permanent geniet van begeleiding door deskundigen.

Ook sleutel-op-de-deur bouwen met Stonehouse?